Lachende David in B&B vol liefde: 'Sjoerd durft niet armpje te drukken met mij'

Lachende David in B&B vol liefde: 'Sjoerd durft niet armpje te drukken met mij'

Lachende David in <em>B&amp;B vol liefde</em>: 'Sjoerd durft niet armpje te drukken met mij' In B&B vol liefde heeft David een prachtig idee om indruk te maken op Mirjam. Hij wil namelijk armpje drukken met zijn concurrent Sjoerd. Maar Sjoerd ziet dat niet zitten en haakt af. “Sjoerd durfde niet met mij armpje te drukken. Hij weet meteen dat ik toch sterker ben”, lacht David. En het feit dat Sjoerd een schouderblessure heeft, ziet hij als een ‘smoesje’. Bekijk de beelden van B&B vol liefde hieronder. B&B vol liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) B&B Vol Liefde: 'Mike heeft de emotionele ontwikkeling van een peuter' (video) Bekijk deze video » Rob Goossens snapt niks van reünie Mike en Noor (B&B Vol Liefde): 'Wat is daar gebeurd?' (video) Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: Henk Jan maakt écht geen kans bij Arno Bekijk deze video »
Thursday 5 September om 10:55

In B&B vol liefde heeft David een prachtig idee om indruk te maken op Mirjam. Hij wil namelijk armpje drukken met zijn concurrent Sjoerd. Maar Sjoerd ziet dat niet zitten en haakt af. “Sjoerd durfde niet met mij armpje te drukken. Hij weet meteen dat ik toch sterker ben”, lacht David. En het feit dat Sjoerd een schouderblessure heeft, ziet hij als een ‘smoesje’.

Bekijk de beelden van B&B vol liefde hieronder.

B&B vol liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's