Shownieuws: 'Harry uit B&B vol liefde is geghost door Thalia!'

Shownieuws: 'Harry uit B&B vol liefde is geghost door Thalia!'

<em>Shownieuws</em>: 'Harry uit <em>B&amp;B vol liefde</em> is geghost door Thalia!' Harry en Thalia kwamen in het vorige seizoen van B&B vol liefde allebei voor een ander, maar eindigden uiteindelijk gelukkig samen. Nu blijkt alleen dat de liefde niet lang heeft geduurd, na zes weken zijn de twee alweer uit elkaar gegaan. Harry laat in B&B de podcast weten dat hij Thalia niet meer spreekt omdat ze van de aardbodem is verdwenen. “Harry is nog niet bekend met het fenomeen 'geghost' worden”, zo klinkt het in Shownieuws. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Lachende David in B&B vol liefde: 'Sjoerd durft niet armpje te drukken met mij' Bekijk deze video » B&B De Podcast: waar is Thalia uit B&B Vol Liefde gebleven? Bekijk deze video » Iris in B&B vol liefde: ‘Kon ik maar Jan en Peter in één man combineren’ Bekijk deze video »
TV :
Friday 6 September om 10:08

Harry en Thalia kwamen in het vorige seizoen van B&B vol liefde allebei voor een ander, maar eindigden uiteindelijk gelukkig samen. Nu blijkt alleen dat de liefde niet lang heeft geduurd, na zes weken zijn de twee alweer uit elkaar gegaan. Harry laat in B&B de podcast weten dat hij Thalia niet meer spreekt omdat ze van de aardbodem is verdwenen. “Harry is nog niet bekend met het fenomeen 'geghost' worden”, zo klinkt het in Shownieuws.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's