Lang Leve de Liefde: zijn Gülcan en Wim in trance?

Lang Leve de Liefde: zijn Gülcan en Wim in trance?

<em>Lang Leve de Liefde</em>: zijn Gülcan en Wim in trance? In Lang Leve de Liefde maken Gülcan en Wim een discotheek van de villa! De twee gaan helemaal los en lijken wel in trance. Come on, come on, elkaar niet aanraken... Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hierboven. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang leve de liefde: Maric en Julia knutselen met kaarsen Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: kleinere voetafdruk, afval scheiden? Jos heeft er gewoon schijt aan Bekijk deze video » Sabine in shock door sportende Lars in Lang leve de liefde: 'Nog nooit eerder gehoord!' Bekijk deze video »
TV :
Friday 20 September om 14:09

In Lang Leve de Liefde maken Gülcan en Wim een discotheek van de villa! De twee gaan helemaal los en lijken wel in trance. Come on, come on, elkaar niet aanraken...

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hierboven.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's