Ministers over chaotische Algemene Beschouwingen: 'Jongens, alsjeblieft' (video)

Ministers over chaotische Algemene Beschouwingen: 'Jongens, alsjeblieft' (video)

Friday 20 September om 19:10

Ministers over chaotische <em>Algemene Beschouwingen</em>: 'Jongens, alsjeblieft' (video) Het nieuwe kabinet heeft de boel nog altijd niet op de rit, dat bleek deze week uit de chaos die ontstond tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen nadat de ministers de zaken niet op orde hadden. Tegen Floor Bremer van RTL Nieuws recenseren ze elkaar. Het was 'chaotisch en het leidt af van de inhoud: over welke kant vind je dat het op moet gaan met Nederland', aldus vicepremier Sophie Hermans. Bekijk het fragment van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken bij Gids.tv. Spanning in coalitie na nieuwe uitbarstingen Pieter Omtzigt: 'Heel onprofessioneel' (video) Bekijk deze video » Caroline van der Plas over uitbarsting Pieter Omtzigt: 'Ik vertel gewoon wat er is gebeurd' (video) Bekijk deze video » Premier Dick Schoof geeft uitleg over geruzie tijdens ministerraad: 'Super irritant' (video) Bekijk deze video » Kabinet stuntelt in chaotisch Kamerdebat: PVV en NSC lijnrecht tegenover elkaar (video) Bekijk deze video » Johan Derksen in Vandaag Inside over zwartgelakte stukken: "Die moet een draai om z'n oren hebben" Bekijk deze video »
Politiek :
Ministers over chaotische Algemene Beschouwingen: 'Jongens, alsjeblieft' (video)

Het nieuwe kabinet heeft de boel nog altijd niet op de rit, dat bleek deze week uit de chaos die ontstond tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen nadat de ministers de zaken niet op orde hadden. Tegen Floor Bremer van RTL Nieuws recenseren ze elkaar. Het was 'chaotisch en het leidt af van de inhoud: over welke kant vind je dat het op moet gaan met Nederland', aldus vicepremier Sophie Hermans.

Bekijk het fragment van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's