We zijn er bijna!: gids vertelt over lokale cultuur maar er blijft weinig hangen

We zijn er bijna!: gids vertelt over lokale cultuur maar er blijft weinig hangen

<em>We zijn er bijna!</em>: gids vertelt over lokale cultuur maar er blijft weinig hangen In We zijn er bijna! vertelt een gids een interessant verhaal over een Maria-beeld en de lokale cultuur in Portugal. Martine van Os vraagt een van de vakantiegangers of ze ook weet waarom het omstreden beeld van de zwangere Maria eigenlijk verboden was. “Ja dat heeft ze verteld, maar dat weet ik niet meer.” Bekijk de beelden van We zijn er bijna! hieronder. We zijn er bijna! is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van We zijn er bijna! terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_) Anja in B&B Vol Liefde: 'Peter was een vrouwenverslinder' Bekijk deze video » Kijkcijfers dinsdag: weet Eva de kijker vast te houden en hoe ging We zijn er bijna! van start? Bekijk deze video » We zijn er bijna!: Nijs heeft last van PHPD, 'pijntje hier, pijntje daar' Bekijk deze video »
Monday 9 September om 10:53

In We zijn er bijna! vertelt een gids een interessant verhaal over een Maria-beeld en de lokale cultuur in Portugal. Martine van Os vraagt een van de vakantiegangers of ze ook weet waarom het omstreden beeld van de zwangere Maria eigenlijk verboden was. “Ja dat heeft ze verteld, maar dat weet ik niet meer.”

Bekijk de beelden van We zijn er bijna! hieronder.

We zijn er bijna! is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van We zijn er bijna! terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's