Kijkcijfers dinsdag: weet Eva de kijker vast te houden en hoe ging We zijn er bijna! van start?

Kijkcijfers dinsdag: weet Eva de kijker vast te houden en hoe ging We zijn er bijna! van start?

Kijkcijfers dinsdag: weet <em>Eva</em> de kijker vast te houden en hoe ging <em>We zijn er bijna!</em> van start? De nieuwe talkshow van Eva Jinek, genaamd Eva, ging maandag met mooie kijkcijfers (1.019.000) van start en de vraag is nu natuurlijk: wist ze de kijker dinsdag een beetje vast te houden? Dat lukte haar aardig: 920.000 mensen zagen hoe de presentatrice zaaddonor Jonathan Meijer flink het vuur aan de schenen legde', zo meldt kijkcijfervolger Tina Nijkamp. 'Geen kijkcijfercrash, wel een daling', laat die ook weten. We zijn er bijna! verliest nipt van B&B Vol LiefdeJinek heeft daarmee nog maar net de bestbekeken talkshow in handen want Vandaag Inside, dat Gordon maar weer eens op de hak nam, zit haar op de hielen met 910.000 belangstellenden. En hoe deed Martine van Os het, met de start van een nieuw seizoen van We zijn er bijna!? Daar keken 1.103.000 mensen naar, net iets minder dan er klaar zaten voor B&B Vol Liefde (1.201.000). URK! wist gelijktijdig 516.000 belangstellenden aan zich te binden op SBS6. De kijkcijferposts van Tina Nijkamp zie je hieronder. Hierboven zie je wat de heren van Vandaag Inside van Gordon bij Bar Laat vonden. Bekijk ook Zien: Eva Jinek CLASHT met zaaddonor Jonathan Meijer Bekijk deze video » Anja in B&B Vol Liefde: 'Peter was een vrouwenverslinder' Bekijk deze video »
TV :
Wednesday 4 September om 09:08

De nieuwe talkshow van Eva Jinek, genaamd Eva, ging maandag met mooie kijkcijfers (1.019.000) van start en de vraag is nu natuurlijk: wist ze de kijker dinsdag een beetje vast te houden? Dat lukte haar aardig: 920.000 mensen zagen hoe de presentatrice zaaddonor Jonathan Meijer flink het vuur aan de schenen legde', zo meldt kijkcijfervolger Tina Nijkamp. 'Geen kijkcijfercrash, wel een daling', laat die ook weten.

We zijn er bijna! verliest nipt van B&B Vol Liefde
Jinek heeft daarmee nog maar net de bestbekeken talkshow in handen want Vandaag Inside, dat Gordon maar weer eens op de hak nam, zit haar op de hielen met 910.000 belangstellenden. En hoe deed Martine van Os het, met de start van een nieuw seizoen van We zijn er bijna!? Daar keken 1.103.000 mensen naar, net iets minder dan er klaar zaten voor B&B Vol Liefde (1.201.000). URK! wist gelijktijdig 516.000 belangstellenden aan zich te binden op SBS6.

De kijkcijferposts van Tina Nijkamp zie je hieronder. Hierboven zie je wat de heren van Vandaag Inside van Gordon bij Bar Laat vonden.

Actuele video's

Meer actuele video's