De Bondgenoten: gelijke stand voor laatste finaleplaats, Max geeft de doorslag

De Bondgenoten: gelijke stand voor laatste finaleplaats, Max geeft de doorslag

<em>De Bondgenoten</em>: gelijke stand voor laatste finaleplaats, Max geeft de doorslag In De Bondgenoten is het de grote vraag wie tegen Beau de finale gaat spelen. Het gaat gelijk op tussen Rowena en Serena en uiteindelijk eindigen de twee dames gelijk. Dan mag Max de doorslag geven. Kiest hij Serena of zijn liefje Rowena? Bekijk de video van De Bondgenoten hieronder. De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door De Bondgenoten (@debondgenotennl) De Bondgenoten: Rowena komt met opvallende onthulling bij vraag over Playboy Bekijk deze video » De Bondgenoten: tranen bij afscheid van naar huis gestuurde Robert Bekijk deze video » De Bondgenoten: Beau overstuur als Max hem de finale niet gunt Bekijk deze video »
Monday 9 September om 09:08

In De Bondgenoten is het de grote vraag wie tegen Beau de finale gaat spelen. Het gaat gelijk op tussen Rowena en Serena en uiteindelijk eindigen de twee dames gelijk. Dan mag Max de doorslag geven. Kiest hij Serena of zijn liefje Rowena?

Bekijk de video van De Bondgenoten hieronder.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's