De Bondgenoten: Rowena komt met opvallende onthulling bij vraag over Playboy

De Bondgenoten: Rowena komt met opvallende onthulling bij vraag over Playboy

<em>De Bondgenoten</em>: Rowena komt met opvallende onthulling bij vraag over Playboy In De Bondgenoten spelen de Slangen de knock-outs. Ze krijgen een vraag over de Playboy, hoeveel jaar geleden verscheen de Nederlandse van het erotische tijdschrift? Dan komt Rowena met een opvallende onthulling. “Dit wilde ik dus niet benoemen op televisie, maar goed.” Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven. De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Diederik tiert tegen Britt in De Bondgenoten: 'Geen zin in zo’n kinderachtige relatie!' Bekijk deze video » Drama in De Bondgenoten als alle bondjes de Vossen laten verliezen Bekijk deze video » Diederik klaar met jaloerse Britt in De Bondgenoten: 'Je bent te kinderachtig voor mij!' Bekijk deze video »
TV :
Thursday 5 September om 15:35

In De Bondgenoten spelen de Slangen de knock-outs. Ze krijgen een vraag over de Playboy, hoeveel jaar geleden verscheen de Nederlandse van het erotische tijdschrift? Dan komt Rowena met een opvallende onthulling. “Dit wilde ik dus niet benoemen op televisie, maar goed.”

Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's