Diederik klaar met jaloerse Britt in De Bondgenoten: 'Je bent te kinderachtig voor mij!'

Diederik klaar met jaloerse Britt in De Bondgenoten: 'Je bent te kinderachtig voor mij!'

Diederik klaar met jaloerse Britt in <em>De Bondgenoten</em>: 'Je bent te kinderachtig voor mij!' Tijdens het luxe diner in De Bondgenoten is Britt ineens vertrokken. Ze staat weer eens ruzie te maken met haar geliefde Diederik, hij is haar jaloerse gedrag helemaal zat. Diederik is woestDiederik maakt duidelijk dat hij er helemaal klaar mee is, zo mag hij van Britt bijvoorbeeld niet praten met Celine en Fatima. Als Britt door Diederik heen praat wordt hij helemaal woest. “Je bent gewoon veel te kinderachtig voor mij!” Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven. De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv De Bondgenoten Talent Battle krijgt bijzonder jurylid: Patricia Paay! Bekijk deze video » Diederik tiert tegen Britt in De Bondgenoten: 'Geen zin in zo’n kinderachtige relatie!' Bekijk deze video » Drama in De Bondgenoten als alle bondjes de Vossen laten verliezen Bekijk deze video »
TV :
Thursday 5 September om 13:06

Tijdens het luxe diner in De Bondgenoten is Britt ineens vertrokken. Ze staat weer eens ruzie te maken met haar geliefde Diederik, hij is haar jaloerse gedrag helemaal zat.

Diederik is woest
Diederik maakt duidelijk dat hij er helemaal klaar mee is, zo mag hij van Britt bijvoorbeeld niet praten met Celine en Fatima. Als Britt door Diederik heen praat wordt hij helemaal woest. “Je bent gewoon veel te kinderachtig voor mij!”

Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's