Diederik tiert tegen Britt in De Bondgenoten: 'Geen zin in zo’n kinderachtige relatie!'

Diederik tiert tegen Britt in De Bondgenoten: 'Geen zin in zo’n kinderachtige relatie!'

Diederik tiert tegen Britt in <em>De Bondgenoten</em>: 'Geen zin in zo’n kinderachtige relatie!' In De Bondgenoten hebben Diederik en Britt sinds vorige week een relatie, maar die verkeert nu al in zwaar weer. Diederik laat even duidelijk weten dat hij geen zin heeft in zo’n ‘kinderachtige relatie’. Diederik heeft nu al pijn door BrittVolgens Diederik speelt zij de hele tijd spelletjes met hem en wil hij juist op een normale en duidelijke manier communiceren. En hij laat duidelijk merken dat hij hier helemaal geen zin in en tijd voor heeft. “Ik ga mezelf echt pijn laten doen door jou en dat merk ik nu al.” Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven. De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Knallende ruzie in De Bondgenoten: Sam en Floris zijn woest en schreeuwen erop los Bekijk deze video » De Bondgenoten: wie vindt de verrassing tussen alle ballonnen? Bekijk deze video » De Bondgenoten Talent Battle krijgt bijzonder jurylid: Patricia Paay! Bekijk deze video »
TV :
Monday 2 September om 15:50

In De Bondgenoten hebben Diederik en Britt sinds vorige week een relatie, maar die verkeert nu al in zwaar weer. Diederik laat even duidelijk weten dat hij geen zin heeft in zo’n ‘kinderachtige relatie’.

Diederik heeft nu al pijn door Britt
Volgens Diederik speelt zij de hele tijd spelletjes met hem en wil hij juist op een normale en duidelijke manier communiceren. En hij laat duidelijk merken dat hij hier helemaal geen zin in en tijd voor heeft. “Ik ga mezelf echt pijn laten doen door jou en dat merk ik nu al.”

Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's