Knallende ruzie in De Bondgenoten: Sam en Floris zijn woest en schreeuwen erop los

Knallende ruzie in De Bondgenoten: Sam en Floris zijn woest en schreeuwen erop los

Knallende ruzie in <em>De Bondgenoten</em>: Sam en Floris zijn woest en schreeuwen erop los Wat in De Bondgenoten begint als een goed gesprek ontaardt al snel in een knallende ruzie tussen Sam en Floris. De twee lijken niet helemaal op een lijn te zitten als het gaat om het spelen van het spel. En als Floris roept dat Sam niet zo 'achterlijk' tegen hem moet doen en alleen maar aan zichzelf denkt, zijn de rapen gaar. Sam en Floris schreeuwen erop los! Bekijk het fragment van De Bondgenoten hieronder. De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door De Bondgenoten (@debondgenotennl) Fatima in De Bondgenoten: 'Je snauwt naar me alsof ik een hond ben!' Bekijk deze video » De Bondgenoten: Sam heeft geen geduld meer voor 'fanatiekeling' Floris (video) Bekijk deze video » Britt over Celine in De Bondgenoten: 'Ze kijkt heel dom uit haar ogen' Bekijk deze video »
Monday 2 September om 09:44

Wat in De Bondgenoten begint als een goed gesprek ontaardt al snel in een knallende ruzie tussen Sam en Floris. De twee lijken niet helemaal op een lijn te zitten als het gaat om het spelen van het spel. En als Floris roept dat Sam niet zo 'achterlijk' tegen hem moet doen en alleen maar aan zichzelf denkt, zijn de rapen gaar. Sam en Floris schreeuwen erop los!

Bekijk het fragment van De Bondgenoten hieronder.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's