Marcel dist Mirjam-concurrent: 'Schort aan mentaliteit, is met paar dagen weg' (B&B Vol Liefde)

Marcel dist Mirjam-concurrent: 'Schort aan mentaliteit, is met paar dagen weg' (B&B Vol Liefde)

Marcel dist <em>Mirjam-concurrent</em>: 'Schort aan mentaliteit, is met paar dagen weg' (<em>B&amp;B Vol Liefde</em>) Marcel uit B&B Vol Liefde heeft het nogal met zichzelf getroffen, dat vindt hij zelf althans. Om zijn ego een extra boost te geven heeft hij het nodig om Jacco, die ook om het hart van Mirjam 'vecht' in Zuid-Afrika, regelmatig af te kraken: 'Ik denk dat het bij hem schort aan mentaliteit. Ik denk dat hij in een paar dagen hier weg zal zijn.' Hieronder zie je het betreffende fragment van B&B Vol Liefde. Hierboven zie je hoe het bijzondere gedrag van Thijz, een andere deelnemer, besproken werd bij Shownieuws. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door B&B vol Liefde | Winter vol Liefde (@benb.vol.liefde) Bekijk ook Els in B&B Vol Liefde: 'Tussen de lakens leer je elkaar kennen' Bekijk deze video » Debbie: 'De B&B Vol Liefde-kijker moet nog wat aan Albert wennen' Bekijk deze video » Geïrriteerde Ammarie tegen Thijz: 'Ik praat tegen je rug en dat voelt niet leuk' (B&B Vol Liefde) Bekijk deze video »
TV :
Wednesday 31 July om 10:22

Marcel uit B&B Vol Liefde heeft het nogal met zichzelf getroffen, dat vindt hij zelf althans. Om zijn ego een extra boost te geven heeft hij het nodig om Jacco, die ook om het hart van Mirjam 'vecht' in Zuid-Afrika, regelmatig af te kraken: 'Ik denk dat het bij hem schort aan mentaliteit. Ik denk dat hij in een paar dagen hier weg zal zijn.'

Hieronder zie je het betreffende fragment van B&B Vol Liefde. Hierboven zie je hoe het bijzondere gedrag van Thijz, een andere deelnemer, besproken werd bij Shownieuws.

Actuele video's

Meer actuele video's