Mart Hoogkamer: 'André Hazes voelt als familie'

Mart Hoogkamer: 'André Hazes voelt als familie'

Mart Hoogkamer: '<em>André Hazes</em> voelt als familie' Mart Hoogkamer en André Hazes starten binnenkort met de opnames van een nieuw programma, zo vertelt die eerste aan Shownieuws: 'Je kan wel heel veel leuke dingen verwachten en we proberen voor iedereen klaar te staan.' Het lijkt een soort van nieuwe Geer & Goor te gaan worden en volgens Evert Santegoeds moet het programma Gappies gaan heten. Monique WestenbergDe twee zijn in ieder geval steeds closer: 'Het voelt echt als familie, alsof het mijn eigen neef is. Zo gaan we ook met elkaar om.' En Jennifer (Marts vriendin) en Monique Westenberg kunnen ook prima samen door een deur. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven Bekijk ook De Oranjezomer: André Hazes & Mart Hoogkamer zingen 'Zij Is Van Mij’ Bekijk deze video » Hélène Hendriks: 'Heeft Britt Dekker deze trouwjurk van 30.000 euro zelf betaald?' (De Oranjezondag) Bekijk deze video » De Oranjezondag: verdient Natacha Harlequin een nieuwe kans? Bekijk deze video »
TV :
Monday 9 September om 08:56

Mart Hoogkamer en André Hazes starten binnenkort met de opnames van een nieuw programma, zo vertelt die eerste aan Shownieuws: 'Je kan wel heel veel leuke dingen verwachten en we proberen voor iedereen klaar te staan.' Het lijkt een soort van nieuwe Geer & Goor te gaan worden en volgens Evert Santegoeds moet het programma Gappies gaan heten.

Monique Westenberg
De twee zijn in ieder geval steeds closer: 'Het voelt echt als familie, alsof het mijn eigen neef is. Zo gaan we ook met elkaar om.' En Jennifer (Marts vriendin) en Monique Westenberg kunnen ook prima samen door een deur.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven

Actuele video's

Meer actuele video's