John van den Heuvel voelt mededogen voor cameraploeg Gordon: 'Die zijn gesloopt'

John van den Heuvel voelt mededogen voor cameraploeg Gordon: 'Die zijn gesloopt'

John van den Heuvel voelt mededogen voor cameraploeg <em>Gordon</em>: 'Die zijn gesloopt' John van den Heuvel vertelt bij De Oranjezondag meer over de nieuwe realitysoap van Gordon. De misdaadjournalist is een vriend van Gordon en produceert zijn SBS-serie. Volgen John is Gordon in de kern een lieve man maar kan hij ook meedogenloos zijn. ‘Gordon gaat door als camera uit is’“Dan heb ik wel af en toe mededogen met die ploeg”, vertelt Van den Heuvel. “Ze zijn met hem mee geweest naar Dubai en allerlei andere dingen, die jongens zijn helemaal gesloopt als ze terugkomen. Dan gaat de camera uit en dan gaat hij gewoon nog even door.” Bekijk de video van De Oranjezondag hierboven. De Oranjezondag is elke zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjezondag terugkijken via Gids.tv. Gordon en Patty Brard begraven strijdbijl: 'Leven te kort om boos op elkaar te zijn' Bekijk deze video » Zo gaat het nu tussen Gordon en Tineke de Nooij: 'Het is nooit fout geweest' (video) Bekijk deze video » Gordon: 'Of ik terug bij de Toppers zou willen?' Bekijk deze video »
TV :
Monday 2 September om 09:09

John van den Heuvel vertelt bij De Oranjezondag meer over de nieuwe realitysoap van Gordon. De misdaadjournalist is een vriend van Gordon en produceert zijn SBS-serie. Volgen John is Gordon in de kern een lieve man maar kan hij ook meedogenloos zijn.

‘Gordon gaat door als camera uit is’
“Dan heb ik wel af en toe mededogen met die ploeg”, vertelt Van den Heuvel. “Ze zijn met hem mee geweest naar Dubai en allerlei andere dingen, die jongens zijn helemaal gesloopt als ze terugkomen. Dan gaat de camera uit en dan gaat hij gewoon nog even door.”

Bekijk de video van De Oranjezondag hierboven.

De Oranjezondag is elke zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjezondag terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's