Angela de Jong is helemaal klaar met De Meilandjes: 'Dat gegil van die mensen...' (video)

Angela de Jong is helemaal klaar met De Meilandjes: 'Dat gegil van die mensen...' (video)

Tuesday 3 September om 21:25

Angela de Jong is helemaal klaar met <em>De Meilandjes</em>: 'Dat gegil van die mensen...' (video) Ondanks het warme weer van gisteravond was er voor de televisiekijker absoluut genoeg redenen om de televisie weer aan te zetten! Er ging namelijk een stortvloed aan programma's weer de buis op. Een daarvan, Chateau Meiland En Route, begon aan de tweede aflevering, maar heeft in ieder geval één kijker al helemaal verloren: Angela de Jong. GillenDe Jong, zelf voorheen nog fan van De Meilandjes, is inmiddels helemaal klaar met de familie uit Noordwijkerhout. Waar de roemruchte avonturen van De Meilandjes eerst nog authentiek voelden, is dat voor de AD-columnist allang niet meer zo. 'Al dat gegil, om niks...' Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Je kan de fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. ZIEN! Welke programma's zijn kanshebbers voor de Televizier-Ring? (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Felle Gordon bij Bar Laat: 'Hoezo ga jij mij zo respectloos benaderen?' Bekijk deze video » 'Gordon kan kritiek Angela de Jong en Johan Derksen maar niet naast zich neer leggen' Bekijk deze video »
TV :
Angela de Jong is helemaal klaar met De Meilandjes: 'Dat gegil van die mensen...' (video)

Ondanks het warme weer van gisteravond was er voor de televisiekijker absoluut genoeg redenen om de televisie weer aan te zetten! Er ging namelijk een stortvloed aan programma's weer de buis op. Een daarvan, Chateau Meiland En Route, begon aan de tweede aflevering, maar heeft in ieder geval één kijker al helemaal verloren: Angela de Jong.

Gillen
De Jong, zelf voorheen nog fan van De Meilandjes, is inmiddels helemaal klaar met de familie uit Noordwijkerhout. Waar de roemruchte avonturen van De Meilandjes eerst nog authentiek voelden, is dat voor de AD-columnist allang niet meer zo. 'Al dat gegil, om niks...'

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Je kan de fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's