ZIEN! Welke programma's zijn kanshebbers voor de Televizier-Ring? (RTL Boulevard)

ZIEN! Welke programma's zijn kanshebbers voor de Televizier-Ring? (RTL Boulevard)

Wednesday 21 August om 19:54

Het Televizier Gala, het televisiefeest met de uitreiking van de fel begeerde prijs voor programmamakers en acteurs, de Televizier-Ring komt er weer aan. In RTL Boulevard bespreken Angela de Jong en Rob Goossens in vogelvlucht de longlist met kanshebbers die vandaag is bekend gemaakt.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

ZIEN! Welke programma's zijn kanshebbers voor de <em>Televizier-Ring</em>? (<em>RTL Boulevard</em>) Het Televizier Gala, het televisiefeest met de uitreiking van de fel begeerde prijs voor programmamakers en acteurs, de Televizier-Ring komt er weer aan. In RTL Boulevard bespreken Angela de Jong en Rob Goossens in vogelvlucht de longlist met kanshebbers die vandaag is bekend gemaakt. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Welke programma's zijn kanshebbers voor de Televizier-Ring?Van de 'reguliere tv-programma's' staan B&B Vol Liefde (RTL4), De Oranjezomer (SBS6), De Slimste Mens (KRO-NCRV), Het Kinderziekenhuis (RTL4) en Over de Oceaan (RTL4) op de lijst. In de categorie 'streamingprogramma's' zijn Dertigers (BNNVARA, NPO Start), Echte Gooische Moeders (Videoland), Ewout in de Verslavingskliniek (Videoland), Ferry: De Serie (Netflix) en Máxima (Videoland) favoriet. Bekijk ook Peter Gillis wil Gouden Televizier-Ring: 'Past hopelijk om mijn vinger' Bekijk deze video » Voortvarende Gerard tegen Anja in B&B Vol Liefde: "Gaan we zoenen?" (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Het Kinderziekenhuis: angstige momenten voor Ricardo en Bianca door zieke zoontje James Bekijk deze video »
Entertainment :
ZIEN! Welke programma's zijn kanshebbers voor de Televizier-Ring? (RTL Boulevard)

Welke programma's zijn kanshebbers voor de Televizier-Ring?
Van de 'reguliere tv-programma's' staan B&B Vol Liefde (RTL4), De Oranjezomer (SBS6), De Slimste Mens (KRO-NCRV), Het Kinderziekenhuis (RTL4) en Over de Oceaan (RTL4) op de lijst.

In de categorie 'streamingprogramma's' zijn Dertigers (BNNVARA, NPO Start), Echte Gooische Moeders (Videoland), Ewout in de Verslavingskliniek (Videoland), Ferry: De Serie (Netflix) en Máxima (Videoland) favoriet.



Actuele video's

Meer actuele video's