Het Kinderziekenhuis: angstige momenten voor Ricardo en Bianca door zieke zoontje James

Het Kinderziekenhuis: angstige momenten voor Ricardo en Bianca door zieke zoontje James

Tuesday 2 July om 21:12

In Het Kinderziekenhuis vertellen Bianca en Ricardo hun aangrijpende verhaal. Bianca was in verwachting van een tweeling maar helaas bleek tijdens de 20 weken echo, een van de twee jongetjes overleden te zijn. Hun andere zoontje James wordt geboren met de zeldzame spierziekte SMA.

Angstige momenten
Dit jaar is James al voor de vijfde keer opgenomen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Het zijn angstige momenten voor Ricardo en Bianca want James heeft het RS-virus en drie dagen geleden was het twijfelachtig welke kant het met hem zou opgaan. Hoe loopt het af voor dit dappere kleine jongetje?

Bekijk het aangrijpende verhaal van Bianca en Ricardo en de dappere James uit Het Kinderziekenhuis hieronder.

<em>Het Kinderziekenhuis</em>: angstige momenten voor Ricardo en Bianca door zieke zoontje James In Het Kinderziekenhuis vertellen Bianca en Ricardo hun aangrijpende verhaal. Bianca was in verwachting van een tweeling maar helaas bleek tijdens de 20 weken echo, een van de twee jongetjes overleden te zijn. Hun andere zoontje James wordt geboren met de zeldzame spierziekte SMA. Angstige momentenDit jaar is James al voor de vijfde keer opgenomen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Het zijn angstige momenten voor Ricardo en Bianca want James heeft het RS-virus en drie dagen geleden was het twijfelachtig welke kant het met hem zou opgaan. Hoe loopt het af voor dit dappere kleine jongetje? Bekijk het aangrijpende verhaal van Bianca en Ricardo en de dappere James uit Het Kinderziekenhuis hieronder. Het Kinderziekenhuis is wekelijks op dinsdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Bekijk ook Het Kinderziekenhuis start dinsdag op RTL 4: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Spannend moment in Five Days Inside: baby Nick wordt van beademing gehaald Bekijk deze video » Deze 'Bekende Belg' revalideert na zware coronabesmetting (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
TV :
Het Kinderziekenhuis: angstige momenten voor Ricardo en Bianca door zieke zoontje James

Het Kinderziekenhuis is wekelijks op dinsdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4.



Actuele video's

Meer actuele video's