Iris uit B&B Vol Liefde over relatie met een Griek: "Ja, daar pas ik voor" (RTL Boulevard)

Iris uit B&B Vol Liefde over relatie met een Griek: "Ja, daar pas ik voor" (RTL Boulevard)

Thursday 4 July om 12:44

Binnenkort kan heel Nederland weer genieten van een nieuw seizoen van B&B Vol Liefde. Iris, één van de deelnemers verklapt alvast in RTL Boulevard dat er in haar B&B in Griekenland wel iets heel spannends is gebeurd.

Griek
Ook legt ze Aran Bade uit hoe het is om een relatie met een Griek te hebben. "Ja, daar pas ik voor" aldus de B&B eigenaresse.

Bekijk het gesprek met Iris in het fragment uit RTL Boulevard hieronder.

Iris uit <em>B&amp;B Vol Liefde</em> over relatie met een Griek: &quot;Ja, daar pas ik voor&quot; (<em>RTL Boulevard</em>) Binnenkort kan heel Nederland weer genieten van een nieuw seizoen van B&B Vol Liefde. Iris, één van de deelnemers verklapt alvast in RTL Boulevard dat er in haar B&B in Griekenland wel iets heel spannends is gebeurd. GriekOok legt ze Aran Bade uit hoe het is om een relatie met een Griek te hebben. "Ja, daar pas ik voor" aldus de B&B eigenaresse. Bekijk het gesprek met Iris in het fragment uit RTL Boulevard hieronder. Het nieuwe seizoen van B&B vol liefde is vanaf 15 juli van maandag tot en met donderdag te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Thijz in nieuw seizoen B&B vol liefde: 'Misschien was ik wat vrijpostig' Bekijk deze video » B&B vol liefde: date vliegt vanaf de motor in de armen van Mike Bekijk deze video » Anja uit nieuwe seizoen B&B Vol Liefde stelt zich voor, laat ze al iets los? (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
TV :
Iris uit B&B Vol Liefde over relatie met een Griek: "Ja, daar pas ik voor" (RTL Boulevard)

Het nieuwe seizoen van B&B vol liefde is vanaf 15 juli van maandag tot en met donderdag te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's