Eerste zomerstorm zorgt voor grote schade: bomen vallen op huizen en auto's (Hart van Nederland)

Eerste zomerstorm zorgt voor grote schade: bomen vallen op huizen en auto's (Hart van Nederland)

Eerste <em>zomerstorm</em> zorgt voor grote schade: bomen vallen op huizen en auto's (<em>Hart van Nederland</em>) De eerste zomerstorm van het jaar raasde zaterdag over het land en heeft voor grote schade gezorgd. In Hart van Nederland stromen berichten over omgewaaide bomen die op huizen en auto's vallen, binnen. Zo erg als vorig jaar door zomerstorm Poly, was de schade deze keer niet. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Winst Oranje op Turkije groots gevierd: "De hele nacht toeterend door Berlijn" (HvNL) Bekijk deze video » Zwaarste zomerstorm ooit gemeten in Nederland: Poly verwoest strandhuisjes Bekijk deze video » Overzicht: storm Poly heeft voor miljoenen aan schade veroorzaakt in Nederland (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Sunday 7 July om 11:00

De eerste zomerstorm van het jaar raasde zaterdag over het land en heeft voor grote schade gezorgd. In Hart van Nederland stromen berichten over omgewaaide bomen die op huizen en auto's vallen, binnen. Zo erg als vorig jaar door zomerstorm Poly, was de schade deze keer niet.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's