RTL Boulevard: Guido (Winter Vol Liefde) stopt met bedrijf en zet huis te koop (video)

RTL Boulevard: Guido (Winter Vol Liefde) stopt met bedrijf en zet huis te koop (video)

Friday 4 October om 19:59

<em>RTL Boulevard</em>: Guido (<em>Winter Vol Liefde</em>) stopt met bedrijf en zet huis te koop (video) Winter Vol Liefde-Guido heeft besloten om te stoppen met zijn bedrijf en bovendien te verhuizen. Hij begint een heel nieuw leven. 'Ik heb altijd alles in mijn leven gepland en probeer dat juist een beetje los te laten. (...) Ik wil heel graag reizen.' B&B Vol Liefde is iedere werkdag om 20.30 uur te zien bij RTL4 en op Videoland. Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hierboven. Je kan de fragmenten van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Verliefde Joshua (Winter vol liefde): 'Dit is mij nieuwe vriend Bjorn!' Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: Peter wil Jan uit de buurt bij hem en Iris Bekijk deze video » Suzanne is dol op Robert Jan in B&B vol liefde: 'Gewoon een leuke kakker!' Bekijk deze video »
TV :

Winter Vol Liefde-Guido heeft besloten om te stoppen met zijn bedrijf en bovendien te verhuizen. Hij begint een heel nieuw leven. 'Ik heb altijd alles in mijn leven gepland en probeer dat juist een beetje los te laten. (...) Ik wil heel graag reizen.'

B&B Vol Liefde is iedere werkdag om 20.30 uur te zien bij RTL4 en op Videoland. Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hierboven. Je kan de fragmenten van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's