Sam Hagens over kabinetscrisis in Vandaag Inside: 'Het kabinet gaat vallen' (video)

Sam Hagens over kabinetscrisis in Vandaag Inside: 'Het kabinet gaat vallen' (video)

Friday 4 October om 13:12

<em>Sam Hagens</em> over kabinetscrisis in <em>Vandaag Inside</em>: 'Het kabinet gaat vallen' (video) In de Wandelgangen, een online rubriek van Vandaag Inside, blikken Mart de Kruif, Sam Hagens en Wilfred Genee terug op weer een uitzending van Vandaag Inside. Sam Hagens blikt ook vooruit op hoe het verder zal gaan met het kabinet van Dick Schoof. Hagens is ervan overtuigd dat het kabinet gaat vallen. Bekijk het fragment van Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Hilariteit bij Vandaag Inside om Lang Leve de Liefde-fragment over satisfyer (video) Bekijk deze video » Sam Hagens in Vandaag Inside: 'Kabinet is eind augustus bijna gevallen' (video) Bekijk deze video » Johan Derksen over zieke hond Cuby: ‘Net alsof er een familielid overlijdt' (video) Bekijk deze video »
TV :

In de Wandelgangen, een online rubriek van Vandaag Inside, blikken Mart de Kruif, Sam Hagens en Wilfred Genee terug op weer een uitzending van Vandaag Inside. Sam Hagens blikt ook vooruit op hoe het verder zal gaan met het kabinet van Dick Schoof. Hagens is ervan overtuigd dat het kabinet gaat vallen.

Bekijk het fragment van Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's