Hart van Nederland: man (84) valt in open put en verdrinkt in 's-Gravenzande (video)

Hart van Nederland: man (84) valt in open put en verdrinkt in 's-Gravenzande (video)

Friday 4 October om 11:38

<em>Hart van Nederland</em>: man (84) valt in open put en verdrinkt in 's-Gravenzande (video) Een 84-jarige man uit het Zuid-Hollandse 's-Gravenzande is donderdagavond in zijn woonplaats in een openstaande put gevallen en verdronken. Reanimatie mocht niet meer baten, meldt een politiewoordvoerder aan Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Hart van Nederland: miljoenen fans volgen kat Ros op zijn avonturen in Deventer Bekijk deze video » Rotterdamse ondernemers BOOS op gemeente vanwege anti-drugscampagne: "Stomme actie" (HvNL) Bekijk deze video » Hart van Nederland: twee gewonden in Enschede in aanloop naar wedstrijd FC Twente (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: schietincident in café in Groningen, slachtoffer zwaargewond (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een 84-jarige man uit het Zuid-Hollandse 's-Gravenzande is donderdagavond in zijn woonplaats in een openstaande put gevallen en verdronken. Reanimatie mocht niet meer baten, meldt een politiewoordvoerder aan Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's