Rotterdamse ondernemers BOOS op gemeente vanwege anti-drugscampagne: "Stomme actie" (HvNL)

Rotterdamse ondernemers BOOS op gemeente vanwege anti-drugscampagne: "Stomme actie" (HvNL)

<em>Rotterdamse</em> ondernemers BOOS op gemeente vanwege anti-drugscampagne: &quot;Stomme actie&quot; (<em>HvNL</em>) Om mensen bewust te maken van de gevaren van harddrugs heeft de gemeente Rotterdam tijdelijk meerdere straten een andere naam gegeven zoals Cokesingel, Lijnhaven, Ketastraat en Groene Pillendijk. Stomme actieDeze ludieke actie van de gemeente in het kader van een anti-drugscampagne valt niet in goede aarde. Ondernemers van de West-Kruiskade die is omgedoopt tot West-Snuifkade zijn NOT amused. "Stomme actie" aldus een boze ondernemer. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien! 14 jarige Quinten bouwt fietscaravan (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Hart van Nederland: miljoenen fans volgen kat Ros op zijn avonturen in Deventer Bekijk deze video » Prachtige muurschildering van Def Rhymz door kunstenaar Roy Valk in Rotterdam gemaakt (HvNL) Bekijk deze video »
Nieuws :
Thursday 3 October om 11:07

Om mensen bewust te maken van de gevaren van harddrugs heeft de gemeente Rotterdam tijdelijk meerdere straten een andere naam gegeven zoals Cokesingel, Lijnhaven, Ketastraat en Groene Pillendijk.

Stomme actie
Deze ludieke actie van de gemeente in het kader van een anti-drugscampagne valt niet in goede aarde. Ondernemers van de West-Kruiskade die is omgedoopt tot West-Snuifkade zijn NOT amused. "Stomme actie" aldus een boze ondernemer.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's