Zien! Kersttrui Vandaag Inside 2024 door Wilfred Genee onthuld

Zien! Kersttrui Vandaag Inside 2024 door Wilfred Genee onthuld

Zien! Kersttrui <em>Vandaag Inside</em> 2024 door Wilfred Genee onthuld In de Wandelgangen blikken Wouter de Winther, Raymond Mens en Wilfred Genee woensdagavond terug op de uitzending van Vandaag Inside. KersttruiNiet alleen worden de onderwerpen nog eens dunnetjes doorgenomen, Wilfred heeft ook nog een primeur. Wouter de Winther vraagt namelijk naar de kersttruien van dit jaar. Na lang zoeken op zijn telefoon tovert Wilfred een foto van de trui. Zijn ze er blij mee? Bekijk het fragment uit de Wandelgangen van Vandaag Inside hierboven Bekijk ook Wouter de Winther in VI over hoe het gaat met Omtzigt : "Dat is een groot mysterie" Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Met deze opmerkelijke baan had ik heel veel kunnen verdienen' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Zien: kerstwens Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee in kerstoutfit Bekijk deze video »
Talkshow :
Thursday 3 October om 11:34

In de Wandelgangen blikken Wouter de Winther, Raymond Mens en Wilfred Genee woensdagavond terug op de uitzending van Vandaag Inside.

Kersttrui
Niet alleen worden de onderwerpen nog eens dunnetjes doorgenomen, Wilfred heeft ook nog een primeur. Wouter de Winther vraagt namelijk naar de kersttruien van dit jaar. Na lang zoeken op zijn telefoon tovert Wilfred een foto van de trui. Zijn ze er blij mee?

Bekijk het fragment uit de Wandelgangen van Vandaag Inside hierboven


Actuele video's

Meer actuele video's