Wouter de Winther in VI over hoe het gaat met Omtzigt : "Dat is een groot mysterie"

Wouter de Winther in VI over hoe het gaat met Omtzigt : "Dat is een groot mysterie"

Wouter de Winther in <em>VI</em> over hoe het gaat met <em>Omtzigt</em> : &quot;Dat is een groot mysterie&quot; Aan de Vandaag Inside-tafel vragen de heren zich nog steeds af hoe het met Pieter Omtzigt gaat. Wouter de Winther is te gast en hij weet niets. Mysterie"Dat is een groot mysterie" aldus de politiek commentator van de Telegraaf. Hij vermoedt dat de NSC-leider die zich om gezondheidsredenen heeft terug getrokken, niet meer terugkomt in dezelfde hoedanigheid. Bekijk het fragment van Vandaag Inside hierboven Bekijk ook Johan Derksen over Wim Hof-verhaal: 'De Volkskrant schrijft juice-verhalen' Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Maak 4 vrouwen coach in The Voice of Holland, dan ben je van probleem af' Bekijk deze video » Merel Ek: 'Ik denk dat Estavana Polman de Televizier-Ring Talent-award wint' Bekijk deze video »
Talkshow :
Thursday 3 October om 09:15

Aan de Vandaag Inside-tafel vragen de heren zich nog steeds af hoe het met Pieter Omtzigt gaat. Wouter de Winther is te gast en hij weet niets.

Mysterie
"Dat is een groot mysterie" aldus de politiek commentator van de Telegraaf. Hij vermoedt dat de NSC-leider die zich om gezondheidsredenen heeft terug getrokken, niet meer terugkomt in dezelfde hoedanigheid.

Bekijk het fragment van Vandaag Inside hierboven

Actuele video's

Meer actuele video's