Hart van Nederland: man (75) mishandeld in Elst, verdachte 'met bebloede handen' opgepakt (video)

Hart van Nederland: man (75) mishandeld in Elst, verdachte 'met bebloede handen' opgepakt (video)

Friday 4 October om 19:44

<em>Hart van Nederland</em>: man (75) mishandeld in Elst, verdachte 'met bebloede handen' opgepakt (video) Een 75-jarige man is vrijdagmiddag mishandeld in het Gelderse Elst. De politie vroeg via Burgernet om uit te kijken naar een verdachte met bebloede handen. Het onderzoek is nog in volle gang en de man is opgevangen door een ambulance. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Hart van Nederland: schietincident in café in Groningen, slachtoffer zwaargewond (video) Bekijk deze video » Indrukwekkend: honderd mensen lopen mee in stille tocht voor doodgeschoten Paro (38) (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: man (84) valt in open put en verdrinkt in 's-Gravenzande (video) Bekijk deze video »
TV :

Een 75-jarige man is vrijdagmiddag mishandeld in het Gelderse Elst. De politie vroeg via Burgernet om uit te kijken naar een verdachte met bebloede handen. Het onderzoek is nog in volle gang en de man is opgevangen door een ambulance.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's