Hart van Nederland: schietincident in café in Groningen, slachtoffer zwaargewond (video)

Hart van Nederland: schietincident in café in Groningen, slachtoffer zwaargewond (video)

Friday 4 October om 09:19

<em>Hart van Nederland</em>: schietincident in café in Groningen, slachtoffer zwaargewond (video) Een persoon is donderdag met spoed naar het ziekenhuis gebracht na een schietincident in een horecagelegenheid in de stad Groningen. Rond 17.30 uur werd er geschoten in de Schilders- en Zeeheldenwijk. De politie was snel ter plaatse en onderzoekt het voorval. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Hart van Nederland: miljoenen fans volgen kat Ros op zijn avonturen in Deventer Bekijk deze video » Rotterdamse ondernemers BOOS op gemeente vanwege anti-drugscampagne: "Stomme actie" (HvNL) Bekijk deze video » Hart van Nederland: twee gewonden in Enschede in aanloop naar wedstrijd FC Twente (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een persoon is donderdag met spoed naar het ziekenhuis gebracht na een schietincident in een horecagelegenheid in de stad Groningen. Rond 17.30 uur werd er geschoten in de Schilders- en Zeeheldenwijk. De politie was snel ter plaatse en onderzoekt het voorval.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's