Hart van Nederland: twee gewonden in Enschede in aanloop naar wedstrijd FC Twente (video)

Hart van Nederland: twee gewonden in Enschede in aanloop naar wedstrijd FC Twente (video)

Thursday 3 October om 20:33

<em>Hart van Nederland</em>: twee gewonden in Enschede in aanloop naar wedstrijd FC Twente (video) In de buurt van de fanzone voor Fenerbahçe-supporters in de binnenstad van Enschede zijn twee mensen gewond geraakt. Ook heeft de politie twee verdachten aangehouden. Donderdagavond speelt FC Twente tegen Fenerbahçe in de voorronde van de Europa League. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Zien! 14 jarige Quinten bouwt fietscaravan (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Hart van Nederland: miljoenen fans volgen kat Ros op zijn avonturen in Deventer Bekijk deze video » Rotterdamse ondernemers BOOS op gemeente vanwege anti-drugscampagne: "Stomme actie" (HvNL) Bekijk deze video »
TV :

In de buurt van de fanzone voor Fenerbahçe-supporters in de binnenstad van Enschede zijn twee mensen gewond geraakt. Ook heeft de politie twee verdachten aangehouden. Donderdagavond speelt FC Twente tegen Fenerbahçe in de voorronde van de Europa League.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's