Davina Michelle in Shownieuws over optreden in Hyde Park: "Wat doe ik hier eigenlijk?"

Davina Michelle in Shownieuws over optreden in Hyde Park: "Wat doe ik hier eigenlijk?"

<em>Davina Michelle</em> in <em>Shownieuws</em> over optreden in Hyde Park: &quot;Wat doe ik hier eigenlijk?&quot; Davina Michelle vertelt in Shownieuws uitgebreid over haar optreden in Hyde Park London waar de hoofdact Robbie Williams was. Davina stond op een zijpodium en heeft er in één klap behoorlijk veel fans bij gekregen. Robbie WilliamsDe zangeres leek redelijk onder de indruk van het BST festival te zijn. "Wat doe ik hier eigenlijk?" aldus Davina. Robbie Williams heeft ze niet gesproken maar ze verwacht hem in Hamburg te ontmoeten. Daar speelt Davina Michelle in het voorprogramma van het popidool. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Acda en de Munnik spelen in tuin Paleis Soestdijk: "We kunnen toch niks anders" (Shownieuws) Bekijk deze video » Scheldende Hardwell WOEST: F..k SAGA Festival! (Shownieuws) Bekijk deze video » Robbie Williams opent kunstexpositie in Moco Amsterdam met heftig verhaal over angst Bekijk deze video »
Entertainment :
Sunday 7 July om 11:20

Davina Michelle vertelt in Shownieuws uitgebreid over haar optreden in Hyde Park London waar de hoofdact Robbie Williams was. Davina stond op een zijpodium en heeft er in één klap behoorlijk veel fans bij gekregen.

Robbie Williams
De zangeres leek redelijk onder de indruk van het BST festival te zijn. "Wat doe ik hier eigenlijk?" aldus Davina. Robbie Williams heeft ze niet gesproken maar ze verwacht hem in Hamburg te ontmoeten. Daar speelt Davina Michelle in het voorprogramma van het popidool.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's