Flinke schade aan woning in Amsterdam door brand na explosie (Hart van Nederland)

Flinke schade aan woning in Amsterdam door brand na explosie (Hart van Nederland)

Flinke schade aan woning in <em>Amsterdam</em> door brand na explosie (<em>Hart van Nederland</em>) In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft een brand door een explosie flinke schade bezorgd aan een woning in Amsterdam. Ten tijde van de brand aan de 's-Gravendijkdreef waren er mensen binnen maar zij konden volgens de politie op tijd het huis uit komen. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Taylor Swift-gekte barst los in Amsterdam: fans uren in de rij bij Johan Cruijff ArenA Bekijk deze video » Carola Schouten voorgedragen als burgemeester Rotterdam: Hugo de Jonge baalt Bekijk deze video » ZIEN! Hele bijzondere verboden wapens in wapenkamer van marechaussee (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :
Saturday 6 July om 10:35

In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft een brand door een explosie flinke schade bezorgd aan een woning in Amsterdam. Ten tijde van de brand aan de 's-Gravendijkdreef waren er mensen binnen maar zij konden volgens de politie op tijd het huis uit komen.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's