Carola Schouten voorgedragen als burgemeester Rotterdam: Hugo de Jonge baalt

Carola Schouten voorgedragen als burgemeester Rotterdam: Hugo de Jonge baalt

<em>Carola Schouten</em> voorgedragen als burgemeester Rotterdam: Hugo de Jonge baalt Ahmed Aboutaleb krijgt een opvallende opvolger, want Carola Schouten is voorgedragen als nieuwe burgemeester van Rotterdam. Dit is voor het eerst dat de stad geen ‘burgervader’ maar een ‘burgermoeder’ krijgt. Ze woont al jaren in Rotterdam, en was namens de ChristenUnie eerder minister en vicepremier. Hugo de Jonge wenst haar veel succes, al baalt hij ook omdat hij zelf graag burgemeester van Rotterdam was geworden… Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Zien: Premier Dick Schoof spreekt voor het eerst in de Tweede Kamer (video) Bekijk deze video » Taylor Swift-gekte barst los in Amsterdam: fans uren in de rij bij Johan Cruijff ArenA Bekijk deze video » Wilders noemt reactie Schoof op uitspraken over racistische PVV'ers 'slappe hap' (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Friday 5 July om 10:46

Ahmed Aboutaleb krijgt een opvallende opvolger, want Carola Schouten is voorgedragen als nieuwe burgemeester van Rotterdam. Dit is voor het eerst dat de stad geen ‘burgervader’ maar een ‘burgermoeder’ krijgt. Ze woont al jaren in Rotterdam, en was namens de ChristenUnie eerder minister en vicepremier. Hugo de Jonge wenst haar veel succes, al baalt hij ook omdat hij zelf graag burgemeester van Rotterdam was geworden…

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's