Taylor Swift-gekte barst los in Amsterdam: fans uren in de rij bij Johan Cruijff ArenA

Taylor Swift-gekte barst los in Amsterdam: fans uren in de rij bij Johan Cruijff ArenA

<em>Taylor Swift</em>-gekte barst los in Amsterdam: fans uren in de rij bij Johan Cruijff ArenA Het is al lang erg gezellig bij de Johan Cruijff ArenA, want vanavond geeft daar niemand minder dan Taylor Swift een optreden. En fans hebben heel wat over voor een goede plek. Swift treedt ook vrijdag en zaterdag opDonderdag staan er in de vroege ochtend al honderden fans van Taylor Swift in de rij. De sfeer is goed en er wordt al volop muziek gedraaid van de Amerikaanse zangeres. Ook vrijdag- en zaterdagavond staat Swift in de ArenA. Ze is bekend van onder meer hits als Love Story, Shake It Off en Bad Blood. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bijzonder: NFL zet hoogtepunten van Taylor Swift tijdens Super Bowl LVIII op een rij Bekijk deze video » Taylor Swift uit haar dak tijdens Super Bowl 2024 Bekijk deze video » Taylor Swift staat drie avonden in ArenA, is de zangeres al in Nederland? (Shownieuws) Bekijk deze video »
Muziek :
Thursday 4 July om 11:39

Het is al lang erg gezellig bij de Johan Cruijff ArenA, want vanavond geeft daar niemand minder dan Taylor Swift een optreden. En fans hebben heel wat over voor een goede plek.

Swift treedt ook vrijdag en zaterdag op
Donderdag staan er in de vroege ochtend al honderden fans van Taylor Swift in de rij. De sfeer is goed en er wordt al volop muziek gedraaid van de Amerikaanse zangeres. Ook vrijdag- en zaterdagavond staat Swift in de ArenA. Ze is bekend van onder meer hits als Love Story, Shake It Off en Bad Blood.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's