Schattig! Roan in Wegwijsjes over volwassen zijn: "Dan ga ik lekker wodka drinken" (Hart van Nederland)

Schattig! Roan in Wegwijsjes over volwassen zijn: "Dan ga ik lekker wodka drinken" (Hart van Nederland)

Schattig! Roan in <em>Wegwijsjes</em> over volwassen zijn: &quot;Dan ga ik lekker wodka drinken&quot; (<em>Hart van Nederland</em>) In Hart van Holland zien we Daniëlle die bewijst hoe leuk en openhartig kinderen toch kunnen zijn. Voor haar online serie Wegwijsjes rijdt de Eindhovense in haar auto rond met kinderen tussen de vier en zes jaar oud en praat ze met hen over van alles en nog wat. Dat levert opmerkelijke en regelmatig schattige uitspraken op. Zo antwoordt Roan op de vraag ‘wat ga je doen als je volwassen bent’: "Dan ga ik lekker wodka drinken!" Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook ZIEN! De lieve oma met de kleine klompjes van Donyell Malen (Hart van Nederland) Bekijk deze video » ZIEN! Hele bijzondere verboden wapens in wapenkamer van marechaussee (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Flinke schade aan woning in Amsterdam door brand na explosie (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :
Saturday 6 July om 11:20

In Hart van Holland zien we Daniëlle die bewijst hoe leuk en openhartig kinderen toch kunnen zijn. Voor haar online serie Wegwijsjes rijdt de Eindhovense in haar auto rond met kinderen tussen de vier en zes jaar oud en praat ze met hen over van alles en nog wat. Dat levert opmerkelijke en regelmatig schattige uitspraken op. Zo antwoordt Roan op de vraag ‘wat ga je doen als je volwassen bent’: "Dan ga ik lekker wodka drinken!"

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's