ZIEN! De lieve oma met de kleine klompjes van Donyell Malen (Hart van Nederland)

ZIEN! De lieve oma met de kleine klompjes van Donyell Malen (Hart van Nederland)

ZIEN! De lieve oma met de kleine klompjes van Donyell <em>Malen</em> (<em>Hart van Nederland</em>) Dinsdagavond won Oranje overtuigend van Roemenië en bereikte daarmee de kwartfinale van het EK. Een van uitblinkers in de achtste finale was Donyell Malen. Hart van Nederland ging langs bij de trotse oma van Donyell, Marian Vogelzang. Zij heeft mooie verhalen, foto's én de klompjes van de kleine Donyell. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Premier Dick Schoof spreekt voor het eerst in de Tweede Kamer (video) Bekijk deze video » Johan Derksen euforisch na Roemenië-Nederland: 'Kampioenschap sluit ik niet uit' (video) Bekijk deze video » Dick Advocaat gaat dansen als Curaçao naar WK gaat: 'Mag je beelden van maken!' (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Wednesday 3 July om 19:47

Dinsdagavond won Oranje overtuigend van Roemenië en bereikte daarmee de kwartfinale van het EK. Een van uitblinkers in de achtste finale was Donyell Malen. Hart van Nederland ging langs bij de trotse oma van Donyell, Marian Vogelzang. Zij heeft mooie verhalen, foto's én de klompjes van de kleine Donyell.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's