Zien: Premier Dick Schoof spreekt voor het eerst in de Tweede Kamer (video)

Zien: Premier Dick Schoof spreekt voor het eerst in de Tweede Kamer (video)

Wednesday 3 July om 12:54

Zien: Premier <em>Dick Schoof</em> spreekt voor het eerst in de Tweede Kamer (video) Premier Dick Schoof legde woensdagochtend in de Tweede Kamer de regeringsverklaring af, waarin de nieuwe premier traditioneel het beleid van het nieuwe kabinet verduidelijkt aan de Kamer. In zijn woorden verwees Schoof onder andere naar hardloopster Sifan Hassan en bedankte hij Mark Rutte. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Vitesse op nippertje gered, fans vieren overname akkoord (Hart van Nederland) Bekijk deze video » BBB'er Femke Wiersma spreekt belofte tijdens beëdiging uit in het FRIES (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Hart van Nederland: twee gewonden door explosie en brand op boot in Friesland (video) Bekijk deze video »
TV :

Premier Dick Schoof legde woensdagochtend in de Tweede Kamer de regeringsverklaring af, waarin de nieuwe premier traditioneel het beleid van het nieuwe kabinet verduidelijkt aan de Kamer. In zijn woorden verwees Schoof onder andere naar hardloopster Sifan Hassan en bedankte hij Mark Rutte.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's