Vitesse op nippertje gered, fans vieren overname akkoord (Hart van Nederland)

Vitesse op nippertje gered, fans vieren overname akkoord (Hart van Nederland)

Vitesse op nippertje gered, fans vieren overname akkoord (<em>Hart van Nederland</em>) Vitesse is op het nippertje gered meldt Hart van Nederland. Er is een akkoord is bereikt, vlak voor de deadline. De harde kern vierde uitbundig feest zodra de overname van de voetbalclub bij het stadion bekend werd gemaakt. De KNVB moet de deal nog wel goedkeuren. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Eindverslag na formatie van 222 dagen: Van Zwol legt uit waarom het zo lang duurde Bekijk deze video » Bekijk beelden Nationale Herdenking Slavernijverleden: Rutte is erbij maar Bosma niet Bekijk deze video » René van der Gijp lacht om Vitesse-nieuws van Chris Woerts: 'Vind je het gek?!' Bekijk deze video »
Voetbal :
Tuesday 2 July om 09:41

Vitesse is op het nippertje gered meldt Hart van Nederland. Er is een akkoord is bereikt, vlak voor de deadline. De harde kern vierde uitbundig feest zodra de overname van de voetbalclub bij het stadion bekend werd gemaakt. De KNVB moet de deal nog wel goedkeuren.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's