Paniek in Het Jachtseizoen: 'We staan vast op de dijk!'

Paniek in Het Jachtseizoen: 'We staan vast op de dijk!'

Paniek in <em>Het Jachtseizoen</em>: 'We staan vast op de dijk!' In Het Jachtseizoen gaat het niet helemaal lekker bij Stefan en Thomas. Elke aflevering proberen ze een bekend duo te pakken te krijgen en daarbij is snelheid uiteraard van groot belang. Maar dan komt ineens de auto vast te zitten op de dijk, en de heren zijn ‘not amused’… Het Jachtseizoen is wekelijks op donderdag om 21.00 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van de tv-versie van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Het Jachtseizoen: Stefan Jurriens flirt erop los in de file, 'pauper ongemakkelijk!' Bekijk deze video » Stefan in Het Jachtseizoen: 'De politie heeft me verraden!' Bekijk deze video » Het Vluchtseizoen: broers Coronel zitten StukTV direct op de hielen Bekijk deze video »
Thursday 4 July om 14:08

In Het Jachtseizoen gaat het niet helemaal lekker bij Stefan en Thomas. Elke aflevering proberen ze een bekend duo te pakken te krijgen en daarbij is snelheid uiteraard van groot belang. Maar dan komt ineens de auto vast te zitten op de dijk, en de heren zijn ‘not amused’…

Het Jachtseizoen is wekelijks op donderdag om 21.00 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van de tv-versie van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's