Het Vluchtseizoen: broers Coronel zitten StukTV direct op de hielen

Het Vluchtseizoen: broers Coronel zitten StukTV direct op de hielen

<em>Het Vluchtseizoen</em>: broers Coronel zitten StukTV direct op de hielen In Het Jachtseizoen zijn de rollen een keer omgedraaid, want nu slaan de mannen van StukTV op de vlucht: Het Vluchtseizoen. Tim en Tom Coronel zijn samen met Rob Kamphues de jagers en al snel blijkt dat de StukTV-mannen niet de slimste keuzes maken. Ze pakken op Schiphol de trein en even later zitten de broers ze al op de hielen… Bekijk het fragment uit Het Vluchtseizoen hierboven. Het Jachtseizoen is wekelijks op donderdag om 21.00 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van de tv-versie van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv. Wolter Kroes en John de Bever in Het Jachtseizoen: "We moeten winnen, we moeten winnen" Bekijk deze video » Het Jachtseizoen: Stefan Jurriens flirt erop los in de file, 'pauper ongemakkelijk!' Bekijk deze video » Stefan in Het Jachtseizoen: 'De politie heeft me verraden!' Bekijk deze video »
TV :
Friday 28 June om 10:24

In Het Jachtseizoen zijn de rollen een keer omgedraaid, want nu slaan de mannen van StukTV op de vlucht: Het Vluchtseizoen. Tim en Tom Coronel zijn samen met Rob Kamphues de jagers en al snel blijkt dat de StukTV-mannen niet de slimste keuzes maken. Ze pakken op Schiphol de trein en even later zitten de broers ze al op de hielen…

Bekijk het fragment uit Het Vluchtseizoen hierboven.

Het Jachtseizoen is wekelijks op donderdag om 21.00 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van de tv-versie van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's