Hart van Nederland: keukens van Paleis op de Dam opengesteld in voorbereiding Keti Koti (video)

Hart van Nederland: keukens van Paleis op de Dam opengesteld in voorbereiding Keti Koti (video)

Saturday 29 June om 09:47

<em>Hart van Nederland</em>: keukens van Paleis op de Dam opengesteld in voorbereiding Keti Koti (video) Het is bijna 1 juli, Keti Koti, de dag die centraal staat voor de afschaffing van de trans-Atlantische slavernij. Voor die gelegenheid worden tienduizenden heri heri-maaltijden uitgedeeld. Er is een grote keuken nodig voor het bereiden van al die maaltijden, dus stelt de koning de keukens van het Koninklijk Paleis Amsterdam beschikbaar. Hart van Nederland nam een kijkje in de keuken. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Hart van Nederland: twee honden omgekomen bij woningbrand Bemmel (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: man krijgt stalen buis op zijn hoofd en overlijdt (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: meerdere gewonden door uitslaande brand op zolder in Vlaardingen (video) Bekijk deze video »
TV :

Het is bijna 1 juli, Keti Koti, de dag die centraal staat voor de afschaffing van de trans-Atlantische slavernij. Voor die gelegenheid worden tienduizenden heri heri-maaltijden uitgedeeld. Er is een grote keuken nodig voor het bereiden van al die maaltijden, dus stelt de koning de keukens van het Koninklijk Paleis Amsterdam beschikbaar. Hart van Nederland nam een kijkje in de keuken.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's