BIZAR: Rachel herdenkt André Hazes op verjaardag en promoot gelijk Casa Hazes

BIZAR: Rachel herdenkt André Hazes op verjaardag en promoot gelijk Casa Hazes

BIZAR: Rachel herdenkt André Hazes op verjaardag en promoot gelijk Casa Hazes Rachel Hazes stond zondag 30 juni stil bij de verjaardag van haar overleden man André Hazes. De iconische volkszanger zou 73 jaar zijn geworden. Bijzonder bericht Rachel HazesIn Shownieuws is de post te zien die Rachel op social media heeft geplaatst, en de deskundigen valt wel iets op aan het bericht. Rachel kan het namelijk niet laten om op subtiele wijze even haar Casa Hazes te noemen in het berichtje. Deze bistro zette ze even geleden op in Spanje. Een slimme zet of schaamteloze promotie? Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Vandaag Inside: mag André Hazes straks eigen naam niet als artiestennaam gebruiken? Bekijk deze video » Veel gedoe rond Casa Hazes: 'Rachel onaardig en zorgt voor extreem hoge werkdruk' Bekijk deze video » Vader Rachel Hazes overleden: 'Wist niet dat ze nog contact hadden' Bekijk deze video »
Entertainment :
Monday 1 July om 10:07

Rachel Hazes stond zondag 30 juni stil bij de verjaardag van haar overleden man André Hazes. De iconische volkszanger zou 73 jaar zijn geworden.

Bijzonder bericht Rachel Hazes
In Shownieuws is de post te zien die Rachel op social media heeft geplaatst, en de deskundigen valt wel iets op aan het bericht. Rachel kan het namelijk niet laten om op subtiele wijze even haar Casa Hazes te noemen in het berichtje. Deze bistro zette ze even geleden op in Spanje. Een slimme zet of schaamteloze promotie?

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's