Hart van Nederland: twee gewonden door explosie en brand op boot in Friesland (video)

Hart van Nederland: twee gewonden door explosie en brand op boot in Friesland (video)

<em>Hart van Nederland</em>: twee gewonden door explosie en brand op boot in Friesland (video) In het Friese dorp Broek woedt na een explosie een brand op een boot, meldt Hart van Nederland bij bovenstaande beelden. De boot, een 10 meter lange kruiser, staat volledig in brand, bevestigt de brandweer. Twee mensen zijn gewond geraakt. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk beelden Nationale Herdenking Slavernijverleden: Rutte is erbij maar Bosma niet Bekijk deze video » Vitesse op nippertje gered, fans vieren overname akkoord (Hart van Nederland) Bekijk deze video » BBB'er Femke Wiersma spreekt belofte tijdens beëdiging uit in het FRIES (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :
Wednesday 3 July om 10:47

In het Friese dorp Broek woedt na een explosie een brand op een boot, meldt Hart van Nederland bij bovenstaande beelden. De boot, een 10 meter lange kruiser, staat volledig in brand, bevestigt de brandweer. Twee mensen zijn gewond geraakt.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's