Finale Bestemming X vrijdag te zien bij RTL 4: bekijk de eerste beelden

Finale Bestemming X vrijdag te zien bij RTL 4: bekijk de eerste beelden

Finale <em>Bestemming X</em> vrijdag te zien bij RTL 4: bekijk de eerste beelden Vrijdagavond is het tijd voor de grote finale van Bestemming X. Er zijn nog twee kandidaten over: Roy en Julia. Presentator Nasrdin Dchar verlaat zijn uitvalsbasis om naar Bestemming X te gaan. Het is de grote vraag waar ze zich deze keer bevinden en wie 25.000 euro in de wacht sleept. Bekijk de beelden van Bestemming X hieronder. De finale van Bestemming X is vrijdag 5 juli vanaf 20.30 uur te zien bij RTL 4. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Anja uit nieuwe seizoen B&B Vol Liefde stelt zich voor, laat ze al iets los? (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Humberto á Paris over Olympische Spelen vanaf 22 juli bij RTL 4: bekijk de promo Bekijk deze video » Nachtmerrie voor Roelof Hemmen in Over de oceaan: een verstopte wc Bekijk deze video »
Friday 5 July om 14:32

Vrijdagavond is het tijd voor de grote finale van Bestemming X. Er zijn nog twee kandidaten over: Roy en Julia. Presentator Nasrdin Dchar verlaat zijn uitvalsbasis om naar Bestemming X te gaan. Het is de grote vraag waar ze zich deze keer bevinden en wie 25.000 euro in de wacht sleept.

Bekijk de beelden van Bestemming X hieronder. De finale van Bestemming X is vrijdag 5 juli vanaf 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Actuele video's

Meer actuele video's