SBS-presentatrice Annemarie Brüning getrouwd met Frits: bekijk beelden van het huwelijk

SBS-presentatrice Annemarie Brüning getrouwd met Frits: bekijk beelden van het huwelijk

SBS-presentatrice <em>Annemarie Brüning</em> getrouwd met Frits: bekijk beelden van het huwelijk Annemarie Brüning is in het huwelijksbootje gestapt met haar grote liefde Frits. De presentatrice, onder meer bekend van Hart van Nederland, geeft toe dat ze een ‘bridezilla’ was en in Shownieuws zijn beelden te zien van het huwelijk… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Hazes-ruzie laait verder op: Rachel slaat terug na ‘stuitende’ opmerking André Bekijk deze video » Verrassing Noa Vahle voor jarige moeder Linda de Mol valt in het water (Shownieuws) Bekijk deze video » Bekende presentatrice eindelijk open over zwangerschap: 'Heel onwerkelijk' (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :
Monday 8 July om 09:44

Annemarie Brüning is in het huwelijksbootje gestapt met haar grote liefde Frits. De presentatrice, onder meer bekend van Hart van Nederland, geeft toe dat ze een ‘bridezilla’ was en in Shownieuws zijn beelden te zien van het huwelijk…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's