Hart van Nederland: schuren door explosies in woonwijk Het Kasteel in Apeldoorn in vlammen opgegaan

Hart van Nederland: schuren door explosies in woonwijk Het Kasteel in Apeldoorn in vlammen opgegaan

<em>Hart van Nederland</em>: schuren door explosies in woonwijk Het Kasteel in <em>Apeldoorn</em> in vlammen opgegaan In de nacht van zaterdag op zondag zijn bewoners in woonwijk Het Kasteel in Apeldoorn opgeschrikt door harde knallen en een felle brand. Nadat rond 00:30 uur de eerste meldingen binnenkwamen, rukte de brandweer direct uit met groot materieel. In één van de vier schuren in vlammen zijn opgegaan stond een gasfles. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Indrukwekkend: honderd mensen lopen mee in stille tocht voor doodgeschoten Paro (38) (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: man (84) valt in open put en verdrinkt in 's-Gravenzande (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: man (75) mishandeld in Elst, verdachte 'met bebloede handen' opgepakt (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Sunday 6 October om 09:16

In de nacht van zaterdag op zondag zijn bewoners in woonwijk Het Kasteel in Apeldoorn opgeschrikt door harde knallen en een felle brand. Nadat rond 00:30 uur de eerste meldingen binnenkwamen, rukte de brandweer direct uit met groot materieel. In één van de vier schuren in vlammen zijn opgegaan stond een gasfles.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's