Hazes-ruzie laait verder op: Rachel slaat terug na ‘stuitende’ opmerking André

Hazes-ruzie laait verder op: Rachel slaat terug na ‘stuitende’ opmerking André

<em>Hazes-ruzie</em> laait verder op: Rachel slaat terug na ‘stuitende’ opmerking André De ruzie binnen de familie Hazes daalt naar een absoluut dieptepunt. André Hazes maakte afgelopen weekend zijn moeder op het podium uit voor hoer en dat wordt door Rachel Hazes niet gewaardeerd. Wat gaat Rachel Hazes allemaal onthullen?André en zijn moeder liggen al een tijd lang in de clinch en hij maakt daar tijdens een optreden een grap over, waar hij naar eigen zeggen zelf van schrikt. Rachel reageert meteen bij Shownieuws dat ze de uitlatingen van haar zoon ‘stuitend en onnodig grievend’ vindt. Ook haalt ze haar overleden man André sr. erbij en zegt dat ze hij dit nooit zou hebben getolereerd. Ook dreigt Rachel binnenkort uit de school te klappen… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Shownieuws stil na grap André Hazes: 'Mijn laatste hit, toen leefde m'n vader nog' Bekijk deze video » André Hazes over nieuw 'Ellie Lust'-kapsel: 'Ik wil allesbehalve gewoon zijn' Bekijk deze video » André Hazes heeft zichzelf weer voor lul gezet tijdens uitzending van Shownieuws Bekijk deze video »
Entertainment :
Monday 8 July om 08:44

De ruzie binnen de familie Hazes daalt naar een absoluut dieptepunt. André Hazes maakte afgelopen weekend zijn moeder op het podium uit voor hoer en dat wordt door Rachel Hazes niet gewaardeerd.

Wat gaat Rachel Hazes allemaal onthullen?
André en zijn moeder liggen al een tijd lang in de clinch en hij maakt daar tijdens een optreden een grap over, waar hij naar eigen zeggen zelf van schrikt. Rachel reageert meteen bij Shownieuws dat ze de uitlatingen van haar zoon ‘stuitend en onnodig grievend’ vindt. Ook haalt ze haar overleden man André sr. erbij en zegt dat ze hij dit nooit zou hebben getolereerd. Ook dreigt Rachel binnenkort uit de school te klappen…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's