Rooijakkers over de vloer: Art bezoekt Frans Bauer in zijn vaste schoonheidssalon

Rooijakkers over de vloer: Art bezoekt Frans Bauer in zijn vaste schoonheidssalon

<em>Rooijakkers over de vloer</em>: Art bezoekt Frans Bauer in zijn vaste schoonheidssalon Frans Bauer was zondag te gast in Rooijakkers over de vloer. Art bezoekt de volkszanger deze keer niet thuis, maar bij zijn vaste schoonheidssalon. Frans laat zich lekker in de watten leggen en ondertussen praten de twee over ouder worden. Frans vond het al wat dat bij 40 werd, maar 50 is toch echt wel een ding. “Gevoelsmatig denk ik dat het beste van mezelf nog naar boven moet komen.” Bekijk de beelden van Rooijakkers over de vloer in de video hieronder. Je kunt de beste fragmenten van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Rooijakkers over de vloer: hoe combineert Sander Huisman leven als dj met 3 kinderen? Bekijk deze video » Rooijakkers over de vloer: Patty Brard maakt pikante opmerking bij spirituele sessie Bekijk deze video » Rooijakkers over de vloer: Bertrie Wierenga zet tv uit als ze haar vriend ziet zoenen Bekijk deze video »
Monday 8 July om 11:48

Frans Bauer was zondag te gast in Rooijakkers over de vloer. Art bezoekt de volkszanger deze keer niet thuis, maar bij zijn vaste schoonheidssalon. Frans laat zich lekker in de watten leggen en ondertussen praten de twee over ouder worden. Frans vond het al wat dat bij 40 werd, maar 50 is toch echt wel een ding. “Gevoelsmatig denk ik dat het beste van mezelf nog naar boven moet komen.”

Bekijk de beelden van Rooijakkers over de vloer in de video hieronder. Je kunt de beste fragmenten van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's