Rooijakkers over de vloer: Patty Brard maakt pikante opmerking bij spirituele sessie

Rooijakkers over de vloer: Patty Brard maakt pikante opmerking bij spirituele sessie

<em>Rooijakkers over de vloer</em>: Patty Brard maakt pikante opmerking bij spirituele sessie In Rooijakkers over de vloer gaat Art Rooijakkers mee met Patty Brard naar een sound healing. Patty gaat er helemaal in op, eerst krijgen ze een speciaal drankje en er wordt gezongen. Maar de presentatrice kan het niet laten om een pikante opmerking te maken als ze door klankschalen trillingen door haar haar lijf voelt… Bekijk de beelden van Rooijakkers over de vloer in de video hieronder. Het nieuwe seizoen van Rooijakkers over de vloer sinds 5 mei elke zondag om 21.05 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Rico Verhoeven emotioneel in Rooijakkers over de vloer: 'Ok, onderdrukken, gevoel…' Bekijk deze video » Rooijakkers over de vloer: Lieke Martens ging op 15e huis uit en leefde op worstenbroodjes Bekijk deze video » Rooijakkers over de vloer: hoe combineert Sander Huisman leven als dj met 3 kinderen? Bekijk deze video »
Monday 10 June om 09:24

In Rooijakkers over de vloer gaat Art Rooijakkers mee met Patty Brard naar een sound healing. Patty gaat er helemaal in op, eerst krijgen ze een speciaal drankje en er wordt gezongen. Maar de presentatrice kan het niet laten om een pikante opmerking te maken als ze door klankschalen trillingen door haar haar lijf voelt…

Bekijk de beelden van Rooijakkers over de vloer in de video hieronder.

Het nieuwe seizoen van Rooijakkers over de vloer sinds 5 mei elke zondag om 21.05 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's