Rob van De Bondgenoten met hevige pijn naar het ziekenhuis: 'Ik kom terug!'

Rob van De Bondgenoten met hevige pijn naar het ziekenhuis: 'Ik kom terug!'

Rob van <em>De Bondgenoten</em> met hevige pijn naar het ziekenhuis: 'Ik kom terug!' De Bondgenoten: Rob met ambulance afgevoerd, 'ik heb zo’n pijn!' In De Bondgenoten krijgt Rob last van hevige pijn. Het wordt zo erg dat hij alarm slaat en de ambulance arriveert om hem naar het ziekenhuis te brengen. Als hij door het ambulancepersoneel wordt geholpen en per brancard wordt afgevoerd, neemt hij afscheid van zijn medebewoners. “Ik kom terug!”, aldus een optimistische Rob. Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven. De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Rowena in De Bondgenoten: "Ik wil niet zoals een Chelsea en een Bos zijn" Bekijk deze video » De Bondgenoten: bom ontploft tussen Bradley en Fatima, 'lekker opdonderen!' Bekijk deze video » De Bondgenoten: Rob met ambulance afgevoerd, 'ik heb zo’n pijn!' Bekijk deze video »
TV :
Friday 5 July om 14:02

De Bondgenoten: Rob met ambulance afgevoerd, 'ik heb zo’n pijn!'

In De Bondgenoten krijgt Rob last van hevige pijn. Het wordt zo erg dat hij alarm slaat en de ambulance arriveert om hem naar het ziekenhuis te brengen. Als hij door het ambulancepersoneel wordt geholpen en per brancard wordt afgevoerd, neemt hij afscheid van zijn medebewoners. “Ik kom terug!”, aldus een optimistische Rob.

Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's