Rowena in De Bondgenoten: "Ik wil niet zoals een Chelsea en een Bos zijn"

Rowena in De Bondgenoten: "Ik wil niet zoals een Chelsea en een Bos zijn"

Rowena in <em>De Bondgenoten</em>: &quot;Ik wil niet zoals een Chelsea en een Bos zijn&quot; In De Bondgenoten bespreekt Rowena met Beau haar positie binnen het team de Haaien en wat de consequenties zijn van haar relatie met Max. "Ik wil niet zoals een Chelsea en een Bos zijn", aldus Rowena die, als het erop aan komt gewoon een ton wil winnen. Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven. De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Bekijk ook De Bondgenoten: fanatieke Haaien schreeuwen en krijsen erop los Bekijk deze video » De Bondgenoten: Bradley vertelt Wendy dat twee bewoners haar blaadjes hebben gelezen Bekijk deze video » De Bondgenoten: maakt drama-Bradley het weer goed met zijn bondje met een lief gedichtje? Bekijk deze video »
TV :
Tuesday 2 July om 20:47

In De Bondgenoten bespreekt Rowena met Beau haar positie binnen het team de Haaien en wat de consequenties zijn van haar relatie met Max. "Ik wil niet zoals een Chelsea en een Bos zijn", aldus Rowena die, als het erop aan komt gewoon een ton wil winnen.

Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's