Hart van Nederland: vier slachtoffers bij steekincident in Groningen, één verdachte aangehouden

Hart van Nederland: vier slachtoffers bij steekincident in Groningen, één verdachte aangehouden

<em>Hart van Nederland</em>: vier slachtoffers bij steekincident in Groningen, één verdachte aangehouden Donderdagochtend zijn bij een steekincident in Groningen vier slachtoffers gevallen. Drie personen werden naar het ziekenhuis vervoerd. De vierde gewonde is ter plaatse behandeld. De politie meldt dat er een verdachte is aangehouden. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Cristiano Ronaldo-fans VERMOMMEN zich als vuilnisman om EK-wedstrijd te zien (HvNL) Bekijk deze video » Taylor Swift-gekte barst los in Amsterdam: fans uren in de rij bij Johan Cruijff ArenA Bekijk deze video » Prinses Alexia weet nog niet welke studie ze gaat doen: 'Ik heb keuzestress' Bekijk deze video »
Nieuws :
Thursday 4 July om 12:10

Donderdagochtend zijn bij een steekincident in Groningen vier slachtoffers gevallen. Drie personen werden naar het ziekenhuis vervoerd. De vierde gewonde is ter plaatse behandeld. De politie meldt dat er een verdachte is aangehouden.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's